Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Böngészők képes leírás - Letöltő központ, programok.tlap.hu
részletek »

Böngészők - Letöltő központ, programok.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: letoltokozpont.tlap.hu » Böngészők
Keresés
Találatok száma - 4 db
Firefox

Firefox

A Mozilla nem egy szokványos szoftvercég. A Mozilla egy világméretű, közösséget alkot, amelynek célja ingyenes, nyílt forráskódú szoftverek és technológiák fejlesztésén keresztül fokozni az internetezés élményét az emberek számára. Programozók, elemzők, tesztelők és a projekt támogatói, a világ minden táján azon dolgoznak, hogy az internet egy nyílt, közösségi hely maradjon. Bízunk benne, hogy a nyílt szabványok lehetővé teszik és elősegítik a választás lehetőségét, az innovációt, valamint hogy bárkinek, bárhol lehetősége legyen elérni a legbiztonságosabb, leggyorsabb és az internetezés lehető legnagyobb élményét.

Google chrome

Google chrome

A Google Chrome villámsebesen futtatja a weboldalakat és az alkalmazásokat. A Google alternatív böngészője beépített helyesírás ellenőrzővel, villámgyors motorral, inkognító moddal, developer tools-al. Magyar így lesz: Csavarkulcs ikon, options, under the hood, change font and language settings, languages, google chrome language, hungarian.

Opera 10.10

Opera 10.10

Az Opera Software nevű norvég szoftvercég a trenddel szembemenve azt mondja: ne mások szervereire töltsük fel az adatainkat, hanem csináljunk magunk webszervert. Öt hónappal a bejelentése [1] után elkészült az Opera Unite [2], amivel a felhasználó privát webszerverré vagy inkább közösségi hálózati csomópontokká alakíthatja a számítógépét. Ez a szolgáltatás belekerült a norvég szoftvercég böngészőjének legújabb, 10.10-es kiadásába, amely hétfőn jelent meg.

Sporoljon - Az ár összehasonlító plugin

Sporoljon - Az ár összehasonlító plugin

Spóroljon , az ár összehasonlító plugin amit fél perc alatt, 3 kattintással használhatsz. Nem pár száz bolt, mint az Olcsóbbat-n és társain, hanem több százezer Több mint 250 millió termékkel! A plugin három böngészőre elérhető : Google Chrome, Internet Explorer 8 felett, valamint Mozilla Firefox-ra. A plugin kizárólag a google-el működik. Töltsd le most , amíg ingyenes!

Tuti menü