Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
CD - DVD képes leírás - Letöltő központ, programok.tlap.hu
részletek »

CD - DVD - Letöltő központ, programok.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: letoltokozpont.tlap.hu » CD - DVD
Keresés
Találatok száma - 4 db
Blu-ray író program

Blu-ray író program

Az Ashampoo Burning Studio 6 Free version v6.61 Corporate Edition, CD/DVD és Blue-ray médiákat támogat és számtalan hasznos funkcióval rendelkezik. Kezelését a mindenhol megjelenő varázsló teszi egyszerűvé és kezelhetővé a kezdők számára. Az adat- és zenei CD-írás, valamint komplett másolás mellett biztonsági mentésekre (ISO és könyvtár-backup) is felhasználhatjuk, videóknál pedig a DVD-video, VideoCD, illetve a Super VideoCD-k írását támogatja. Felhasználhatjuk zenei CD-rippelésre és az így lenyert zenék tömörítésére MP3 formátumba. A szoftvert ingyenesen regisztráltathatjuk a programban található regisztrációs menü segítségével.

CD és DVD nyomtatás

CD és DVD nyomtatás

Minőségi adathordozókra, CD-kre, DVD-kre van szüksége? Látogassa meg az adathordozok.hu honlapot, ahol minőségi CD, DVD lemezeket, valamint kapcsolódó termékeket és szoláltatásokat talál. Teljes körű szolgáltatások, kiváló minőség és verhetetlen árak, rugalmas megoldásoka a legkisebbektől a legnagyobbakig. Gyors munkavégzés, belföldi, akár másnapi szállítás, alacsony minimális rendelési mennyiség. Kérjen ajánlatot vagy vegye igénybe kiegészítő szolgáltatásaikat! Központi telefonszám : 36 70 3644 066.

Dvd home

Dvd home

Üdvözöljük Önt a DVD-HOME honlapján: Magyarország On-line DVD Áruházában! Termékeink: DVD filmek, DVD rajzfilmek, zenei DVD-k, filmzenei CD-k, blu-ray-ek, akciók, újdonság DVD-k, hangoskönyvek, fantasy figurák nagy választékban.

Letöltés zona

Letöltés zona

Köszöntünk az Letöltés Zona oldalon! Többféle kategóriában megtalálhatod kedvenc programjaidat, melyet ingyen letölthetsz. Ezen kivül több népszerű programot is letölthetsz, mint például: Nero, Azureus, Shareaza, Total Commander, Winamp...és még sok más. Igyekszünk rendszeresen bővíteni az adatbázisunkat új szoftverekkel és programokkal. Amennyiben szeretnél az újdonságokról értesítést kapni iratkozz fel hírlevelünkre.

Tuti menü