Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Csevegőprogramok képes leírás - Letöltő központ, programok.tlap.hu
részletek »

Csevegőprogramok - Letöltő központ, programok.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: letoltokozpont.tlap.hu » Csevegőprogramok
Keresés
Találatok száma - 5 db
A legfontosabb ingyenes programok windowshoz

A legfontosabb ingyenes programok windowshoz

Ha számítógépet, laptopot vesz, az alábbi ingyenesen letölthető programokra biztos szüksége lesz: 1. Adobe Acrobat - pdf dokumentumokat lehet vele megnézni Alkalmas online és offline dokumentumok megnézésére. Van benne keresési funkció, de másolhatunk vele a vágólapra is szöveget a dokumentumból, vagy képeket másolhatunk ki. Ha nincs nyomtatónk, a nyomtatandó dokumentumokat kinyomtathatjuk egy pdf fájlba, aminek a megtekintéséhez is ez a program szükséges. 2. Flash lejátszó Az internetezéshez szükséges, enélkül a honlapok többsége nem lesz jól megnézhető 3. Skype - ingyenesen cseveghet, vagy video telefonálhat ismerőseivel A Skype jó lehetőséget biztosít a kapcsolattartásra barátok, családok, kollégák között. Már sok vállalat is a Skype-ot használja mint ingyenes telefonálási lehetőséget. 4. MSN ingyenes csevegő program Ez is egy hasonló csevegő program, azért van mindkettőre szükség, mert az ismerősök egy része általában az egyiket, a másik része meg a másikat használja.

Fring csevegő program

Fring csevegő program

Fring egy csevegő program amelyben nagyon sok más csevegő programot lehet együttesen elérni. Nem kell külön telepíteni a pda-ra a skype-t, msn-t és egyéb csevegő programokat, pláne nem kell együtt futtatni ami eléggé erőforrás igényes. Maga a program könnyen telepíthető és ki lehet választani, hogy melyik csevegő program fiókját akarjuk hozzáadni. Ami még nagy előnye, hogy nagyon gyors és szinte észre se lehet venni, hogy fut(nem zabálja fel a memóriát). Be lehet állítani, hogy ha aktív internet kapcsolatot észlel akkor egyből kapcsolódjon. Letöltésnél ki lehet választani, hogy milyen gépre akarjuk telepíteni, így a kompatibilitási gondokkal se kell szenvedni.

MSN Letöltés

MSN Letöltés

MSN letöltésekre vágysz? Innen leszedheted a friss verziót és még számos hasznos kiegészítést! Messenger nevek, smiley-k, betűk és képek várnak rád. A Linkek menüpont alatt pedig további hasznos honlapokra és web alapú csevegőoldalakra lelhetsz. Minden, ami Messenger! Nézz be hozzánk, és fedezd fel velünk az MSN csodálatos világát! Jó töltögetést! Kizárólag a legális letöltéseket támogatjuk!

Skype

Skype

A Skype-pal ingyenesen telefonálhat az interneten keresztül. Regisztráljon még ma a weboldalukon! Töltse le ingyenesen, és legyen a Skype mindennapi életének része. A Skype elérhető számítógépen, mobilon és TV-n. Egyszerű letöltés és telepítés. A teendők egyszerűek: csak regisztrálja magát, majd letölti és telepíti az alkalmazást.

Yahoo letöltés

Yahoo letöltés

Yahoo Messenger egy olyan ingyenes szolgáltatás, ami lehetővé teszi a felhasználó számára, az azonnali üzenet küldést az online vagy éppen offline partnereknek. A messenger naptárába a teendőinket is elmenthetjük, amiket emlékeztetővel is elláthatunk.

Tuti menü