Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Driverek - Modem képes leírás - Letöltő központ, programok.tlap.hu
részletek »

Driverek - Modem - Letöltő központ, programok.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: letoltokozpont.tlap.hu » Driverek - Modem
Keresés
Találatok száma - 4 db
Aztech EM 3900 - 56K

Aztech EM 3900 - 56K

Surf the net. Fax to anywhere in the world. Aztech's stylish and hip modem allows you to connect seamlessly to the Internet at 56Kbps. The translucent turquoise casing allows you a curious peek into the internal workings of the modem. The Aztech 56K External Modem meets the demand of bandwidth intensive applications. It supports broad-based interoperability and provides uninterrupted 56Kbps connection to the Internet. Embark on a full-filled cyber journey with the Aztech 56K External Modem.

Driver detective

Driver detective

Driver Detective software is designed to quickly locate the most current drivers specific to your computer system through its user friendly interface and access to an extensive database. Driver Detective saves the frustration and extensive time investment usually associated with updating drivers.

Premier USB Modem

Premier USB Modem

Most, hogy már LAN / WAN hálózaton is elérhetjük a Premier központokat megjelent végre az az USB Modem amit már nagyon sokan vártak. Ezzel reméljük megszűnnek azok a kínos helyzetek amikor fel-/letöltés közben eldobja magát a modem (nem érzékeli a vivőt) és megszűnik a kommunikáció. A TEXECOM kifejezetten a Premier központokhoz gyártja ezt a csodát. Az igazi próbára még néhány napot várnunk kell, ugyanis a WINTEX 5.3-as verziója fogja támogatni (várhatóan júliusban).

Upc telekom

Upc telekom

Társaságunk 1994. március 30-án nyerte el a Monor környéki, 29-es hívószámú telefonkörzet koncessziós jogát. Az elmúlt 10 évben nemcsak egy modern, optikai és digitális kapcsolású hálózattal rendelkező, fejlett, integrált távközlési szolgáltatásokat nyújtó rendszert építettünk ki, de nemzetközi összehasonlításban is a leghatékonyabb helyi szolgáltatók egyikévé váltunk, amit a Hírközlési Hatóság is ,,kiváló'' minősítéssel ismert el. A kommunikációs társadalom elvárásainak megfelelően a legkorszerűbb technológiát állítjuk annak szolgálatába, hogy a szórakoztatás és a kommunikáció lehető legteljesebb élményét vigyük otthonába. Jelmondatunk: kikapcsolódás, kapcsolattartás és információszolgáltatás úgy, ahogy Önnek és családjának a legkényelmesebb. A Monor Telefon Társaság a UPC-csoport tagja. Tulajdonosa az Egyesült Államok területén kívüli legnagyobb széles sávú kábeles szolgáltató csoport, a Liberty Global, amely 11 európai országban, valamint Ázsiában és Dél-Amerikában összesen több mint 16 millió előfizetőnek nyújt kábel tv, internet-, telefon- és digitális műholdas televíziós szolgáltatásokat. A Liberty Global a világ egyik vezető távközlési és szórakoztatóipari társasága, amely a New York-i elektronikus tőzsdén, a Nasdaqon is jegyzett.

Tuti menü