Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Driverek - Notebook képes leírás - Letöltő központ, programok.tlap.hu
részletek »

Driverek - Notebook - Letöltő központ, programok.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: letoltokozpont.tlap.hu » Driverek - Notebook
Keresés
Találatok száma - 4 db
Gradon

Gradon

Cégünk 2006 második felében alakult azzal a céllal, hogy hordozható számítógépek garancián túli javítását végezze magas színvonalon. Célkitűzésünk megvalósítását szervizmérnökeink sokéves szakirányú tapasztalataira és szakmaszeretetére alapozva látjuk elérhetőnek. Szervizünk korszerűen felszerelt, és ergonómikus munkahelyet biztosít munkatársainknak. Speciális berendezéseink és mérőműszereink segítségével vállalt tevékenységünket kiválóan el tudjuk látni. A gyors és precíz szolgáltatás alapja a műszaki szempontokon túl a kommunikáció minősége, ezért törekszünk a hatékony információcserére, gyakorlatias és egyben emberközpontú megoldásokat rendelve az adott feladathoz. Sok szeretettel várjuk szervizünkbe.

Laptop driverek

Laptop driverek

Szeretettel köszöntelek a Notebook Klub közösségi oldalán! Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb. Ide jöhetnek, ha vannak tippek, hogy milyen típushoz honnan lehet letölteni ezt-azt.

Lenovo driverek

Lenovo driverek

A Lenovo új notebook-ja ötvözi a környezetbarát tulajdonságokat a jó teljesítménnyel és kiváló ergonómiával. Az L széria leginkább az oktatási, hivatali és üzleti területeket célozza meg. Visszaköszön néhány T és SL szériára jellemző vonás az L szériában. Bár nem annyira könnyű és kiváló teljesítményű, mint az említett két előző széria modelljei, ugyanannyira hosszú élettartamú, kényelmes és biztonságos, mint az elődjei, és árban is hasonló.

Msi europe

Msi europe

Az év első negyedévében az MSI-nek sikerült a legtöbb, Pentium 4 processzorokkal kompatibilis alaplapot értékesítenie. Ma jelentek meg az első olyan adatok, amelyek az Intel Pentium 4 processzorok befogadására alkalmas alaplapok eladásaival kapcsolatosak. Ilyen felmérést már sokan vártak, hiszen ez a piac még csak most van kialakulóban.

Tuti menü