Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hálózati programok képes leírás - Letöltő központ, programok.tlap.hu
részletek »

Hálózati programok - Letöltő központ, programok.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: letoltokozpont.tlap.hu » Hálózati programok
Keresés
Találatok száma - 4 db
Hálózati segédprogramok

Hálózati segédprogramok

A Download Chip pillanatnyilag 12 000 letöltésnek és egy gyorsan növekvő letöltő közösségnek ad felületet. Több mint fél millió felhasználó oszthatja meg tudását és tanulhat 896 928 olvasói ismertetőből 11 különböző nyelven! A felhasználók állandó jelleggel ajánlhatnak letölthető tartalmakat, legfrissebb szoftver verziókat és programhonosításokat. Mielőtt azonban ezek letölthetővé válnak, a szoftverek tulajdonjogát leellenőrzi a helyi és nemzetközi szerkesztői gárda is.

Ingyenes szoftverek

Ingyenes szoftverek

Network Inventory Advisor egy ügynök, ingyenes segédprogram, amely lehetőséget nyújt Önnek a gyors és megbízható számítógép hálózati leltár. Ez kiválóan végzi szkennelés a Windows, Mac OS X és Linux, valamint biztosítja az informatikai vezetők, gazdag funkcionalitással könnyű szoftverlicencek ellenőrzés. A hálózati leltár Advisor lehetséges, hogy csoportos leltározott szoftver cím a kiadó, verzió, más szoftver, stb is meg szoftverhasználat állapotát (engedélyezett, tiltott, must-have, stb), adjunk jegyzetek bármilyen játékszoftver (a emlékeztet, engedélyezési vagy egyéb célból), rendezése és szűrése őket több paramétert, és épít rugalmas jelentés. A legújabb verzió a hálózati leltár Advisor bevezeti az automatikus szoftver változások nyomon követése.

Prim letöltés

Prim letöltés

Németország egyik piacvezető kiadójának szakértői segítségével tiszta, érthető, áttekinthető formába öntjük a számítógépes szaktudást. A népszerű kapcsos könyvről és annak előfizetési lehetőségeiről tájékozódjon a az oldalon. Minden hierarchikus online információszolgáltatásban jól alkalmazható CMS szoftver, amely abban különbözik a programozó cégek kínálatában szereplő hasonló funkciójú rendszerektől, hogy ezt nem programozók, hanem hírszerkesztők definiálták, és a sokéves használat során az ő igényrendszerük épült be a tartalommenedzselésbe. Segítségével a tartalom egyszerűen, webes felületen keresztül tartható karban, oly módon, hogy egy időben sok helyről, egymástól függetlenül, alapszintű számítástechnikai tudással (pl. Word-ismeret) rendelkező szakemberek tölthetik fel a portál mögötti adatbázist, és a bevitt információ különböző szinteken jeleníthető meg.

Teszt programok

Teszt programok

A portálon megjelent információkat bárminemű garancia vállalása nélkül jelentetjük meg. Semmilyen körülmények között nem vállalunk felelősséget a portálhoz történt hozzáférésből, a portál használatából vagy bármilyen más, a portállal összefüggő cselekményből eredő bármilyen jellegű közvetlen vagy közvetett kárért.

Tuti menü