Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Képernyővédők képes leírás - Letöltő központ, programok.tlap.hu
részletek »

Képernyővédők - Letöltő központ, programok.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: letoltokozpont.tlap.hu » Képernyővédők
Keresés
Találatok száma - 4 db
Fanta képernyővédők

Fanta képernyővédők

Az Oldal Ön általi elérése és használata az alábbi Felhasználási feltételek és minden vonatkozó jogszabály és rendelkezés hatálya alá tartozik. Az Oldal elérésével és használatával Ön korlátozás és feltétel nélkül elfogadja a jelen Felhasználási feltételeket, valamint tudomásul veszi, hogy ebben a tárgykörben ezek minden, a The Coca-Cola Company és Ön között fennálló megállapodás felett állnak. Amennyiben Ön nem ért egyet a jelen Felhasználási feltételekkel, illetve nem fogadja el azokat korlátozás és feltétel nélkül, kérjük, hagyja el az Oldalt.

Ingyen letölthető 3d-s képernyővédő

Ingyen letölthető 3d-s képernyővédő

Ma egy könnyed kis programot ajánlunk, egy 3D-s képernyővédőt, melynek segítségével történelem előtti időkben kóborolhatunk. Visszamenvén az időben kb. 200 millió évet, megpróbálhatjuk kideríteni a dinoszauruszok rejtélyét, felfedezhetjük ezt a veszélyes, de mégis csodálatos világot. Vajon sikerül-e felismerni az egyes fajokat? Holnap reggel kilenc óráig a teljes verzió ingyenesen letölthető, és máris gyakorolhatunk! ;)

Játék mozgó szívnak képernyővédő

Játék mozgó szívnak képernyővédő

Megnézi ezt a mozgó játékot a szívek fordulnak és fordulnak. Egy fekete háttéren egy mozgó játék nem áll meg hogy sok piros szívet mozgasson. Egy gyerekeknek való mobiltelefon animált és szabad képernyővédője. Szívek a számítógépedben levő mozgásban. Tűnj ennek a játéknak az állandó mozgásának és az állandó ritmusának.

Képernyővédők, háttérképek

Képernyővédők, háttérképek

Magyarországon naponta 3,5 millió* ember kapcsolódik a világhálóra, hogy informálódjon, szórakozzon vagy ügyet intézzen. 3,5 millió ember, akik mind az Ön és cége potenciális célcsoportjába tartoznak. A hazai netezők több mint 98%-át** elérő portfóliónkkal, targetálható és költséghatékony megoldásainkkal valamint egyedi offline termékeinkkel velünk biztosan célba jut üzenete. Kattanjon ránk! Origo Adhouse - ad.2.0

Tuti menü