Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Letöltő központ, programok linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Letöltő központ, programok képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: letoltokozpont.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 92 db
A legfontosabb ingyenes programok windowshoz

A legfontosabb ingyenes programok windowshoz

Ha számítógépet, laptopot vesz, az alábbi ingyenesen letölthető programokra biztos szüksége lesz: 1. Adobe Acrobat - pdf dokumentumokat lehet vele megnézni Alkalmas online és offline dokumentumok megnézésére. Van benne keresési funkció, de másolhatunk vele a vágólapra is szöveget a dokumentumból, vagy képeket másolhatunk ki. Ha nincs nyomtatónk, a nyomtatandó dokumentumokat kinyomtathatjuk egy pdf fájlba, aminek a megtekintéséhez is ez a program szükséges. 2. Flash lejátszó Az internetezéshez szükséges, enélkül a honlapok többsége nem lesz jól megnézhető 3. Skype - ingyenesen cseveghet, vagy video telefonálhat ismerőseivel A Skype jó lehetőséget biztosít a kapcsolattartásra barátok, családok, kollégák között. Már sok vállalat is a Skype-ot használja mint ingyenes telefonálási lehetőséget. 4. MSN ingyenes csevegő program Ez is egy hasonló csevegő program, azért van mindkettőre szükség, mert az ismerősök egy része általában az egyiket, a másik része meg a másikat használja.

Anime és manga skinek

Anime és manga skinek

Az oldal egy kis időre szünetel! Hamarosan új külsővel és sok új animével bővül az oldal, és még annál is több infóval! Addig is szavazzatok, hogy milyen legyen az oldal! Az oldal lehet, hogy új külsővel bővül, de nem ezen a portálon. Egy új oldalt tervez a szerkesztő, aminek a webcíme megtalálható a főoldalon. A skinek kizárólag anime és manga skinek, az ezért rajongóknak.

Avg email server

Avg email server

Ez a víruskereső, vírusirtó és SPAM ( levélszemét ) szűrő termékünk kifejezetten a szerver oldali védelmi feladatokhoz lett tervezve. A levelező szerverek mellett ellátja a szervernek, mint fájlszervernek a védelmét is, így azon ügyfelek, akik egyetlen szerverrel oldják meg fájlkiszolgálási és levelezési feladataikat egyetlen AVG termékkel oldhatják meg szerverük védelmét is.

Azerty

Azerty

Since an e-mail is generally symbolized by an envelope, there is a mailbox for receiving them :-) A small pencil awaits you for replying to e-mail. Have you seen the beautiful leather notebook for your contacts? And as for spam... may it burn in hell! (obviously my Burn icon inspired the last official TB theme...) Azerty' mail is a complete theme : at least 150 icons created!

Aztech EM 3900 - 56K

Aztech EM 3900 - 56K

Surf the net. Fax to anywhere in the world. Aztech's stylish and hip modem allows you to connect seamlessly to the Internet at 56Kbps. The translucent turquoise casing allows you a curious peek into the internal workings of the modem. The Aztech 56K External Modem meets the demand of bandwidth intensive applications. It supports broad-based interoperability and provides uninterrupted 56Kbps connection to the Internet. Embark on a full-filled cyber journey with the Aztech 56K External Modem.

Blu-ray író program

Blu-ray író program

Az Ashampoo Burning Studio 6 Free version v6.61 Corporate Edition, CD/DVD és Blue-ray médiákat támogat és számtalan hasznos funkcióval rendelkezik. Kezelését a mindenhol megjelenő varázsló teszi egyszerűvé és kezelhetővé a kezdők számára. Az adat- és zenei CD-írás, valamint komplett másolás mellett biztonsági mentésekre (ISO és könyvtár-backup) is felhasználhatjuk, videóknál pedig a DVD-video, VideoCD, illetve a Super VideoCD-k írását támogatja. Felhasználhatjuk zenei CD-rippelésre és az így lenyert zenék tömörítésére MP3 formátumba. A szoftvert ingyenesen regisztráltathatjuk a programban található regisztrációs menü segítségével.

CD és DVD nyomtatás

CD és DVD nyomtatás

Minőségi adathordozókra, CD-kre, DVD-kre van szüksége? Látogassa meg az adathordozok.hu honlapot, ahol minőségi CD, DVD lemezeket, valamint kapcsolódó termékeket és szoláltatásokat talál. Teljes körű szolgáltatások, kiváló minőség és verhetetlen árak, rugalmas megoldásoka a legkisebbektől a legnagyobbakig. Gyors munkavégzés, belföldi, akár másnapi szállítás, alacsony minimális rendelési mennyiség. Kérjen ajánlatot vagy vegye igénybe kiegészítő szolgáltatásaikat! Központi telefonszám : 36 70 3644 066.

Csekk kitöltő és nyomtató program

Csekk kitöltő és nyomtató program

A program segítségével lehetőség van nagy mennyiségű előre felvett postai csekket kinyomtatni. Előre lehet rögzíteni a partnerek adatait, majd a partnereket csoportokba lehet rendezni. Lehetőség van az egyének, vagy csoportok nyomtatására is. A program makrózási lehetőséget is biztosít a rugalmasabb nyomtatvány készítéshez. Lehetőség van egyedi nyomtatási sablonok elkészítésére is a programhoz mellékelt szerkesztő felületen keresztül (ez a funkció csak bizonyos licence típusoknál érhető csak el). A program tintasugaras-, lézer, és sornyomtatón is ki lett tesztelve.

Csillagpor

Csillagpor

Oldalak frissessége - Google szabadalom A Google szereti a friss oldalakat (ahogy mi is), minél frissebb annál jobb egy hír, vagy kereskedelmi, vagy árverés, stb. oldal. Mivel ez nem lett bővebben kifejtve leírom én hogyan értelmezem. Ha régi pl. egy hírportál, sok oldalból áll, és gyakran frissül a tartalom, akkor nagy igazán a bizalom, hiszen régi, stabilan működő és ma is nagyon aktív oldalról van szó. Ha fiatal az oldal és gyakran frissül, akkor logikus, hogy nagyobb az új oldalak aránya, de ettől még nem lesz jobb mint a régi, ami 100x, 1000x több oldallal rendelkezvén kisebb arányú friss tartalmat képes kitermelni. Ennek a pontnak akkor van értelme, ha le van fixálva egy kor, egy oldal (darab) szám, és egy frissülési arányszám. De ez nem lehet fix szám, mert minél régebbi egy oldal, annál több tartalmat kellene termelnie, hogy ezt az arányszámot tartsa. Vagy lehet, hogy ez így van? Egy biztos, a frissesség folyamatosságán van a hangsúly, ami ennél a blognál igen rosszul áll: fiatal, kevés oldallal, és nem frissül.

Hirdetés
Dell drivers and downloads

Dell drivers and downloads

What Is A Driver? A driver is a piece of software that allows Windows (or another operating system) to communicate with the hardware devices in your system. Learn More About Drivers Do I Need to Update My Drivers? Dell computers are shipped from the factory with the latest and correct drivers installed. There are situations when updating your drivers is recommended. Learn When You Need to Update Your Drivers How Do I Get Drivers? Dell provides drivers for Dell products for free downloading and use at its Drivers and Downloads website. How Does the Drivers and Downloads Website Work? In what order should the drivers on my desktop or laptop be installed After reinstalling Windows, follow the order listed when reinstalling drivers. In what order should drivers be installed?

Design your way

Design your way

Minden olyan dolgot megtalálhatsz ezen az oldalon, ami a Media Playerhez szükséges lehet. Ha skineket szeretnél, azokat is megtalálod a letöltés menüpontban. Az oldal angol nyelvű, tehát az ide látogatóknak nem árt egy kis angol nyelvtudás, ha el akar igazodni a weboldalon.

Digit driver

Digit driver

A Digit Számítástechnikai és Kereskedelmi Betéti Társaság jogelődjét a Digit PJT-t 1981. augusztus 28-án alapították magyar magánszemélyek. A cég, amely kezdetben elsősorban szoftverfejlesztéssel foglalkozott, már több mint húsz éve a széles formátumú számítógép-perifériák és kiegészítőik specialistája. Magyar vállalkozás, amely piacvezető nemzetközi cégek világszínvonalú termékeivel szolgálja ki ügyfeleit itthon és a környező országokban, legyenek azok végfelhasználók vagy viszonteladók.

Discontinued inno3d tornado graph. card

Discontinued inno3d tornado graph. card

InnoVISION Multimedia Limited is a pioneering developer and manufacturer of a diverse range of cutting-edge multimedia PC hardware products established in 1998 Hong Kong. Our manufacturing operations have been set up since 1990 in Shenzhen, China. In this short period of time we focus on manufacturing OEM/ODM products as well as contracting out extensive production and research facilities to specialist companies. We have accomplished international recognition by PC's top reviewers as becoming an outstanding success and one of the most fast growing companies in Asia. Our company's objective is to deliver the ultimate multimedia experience to the masses of PC users and multimedia professionals at an affordable cost. InnoVISION was then created to build brand awareness for the continuously growing product range in order to meet the fast growing market.

Driver detective

Driver detective

Driver Detective software is designed to quickly locate the most current drivers specific to your computer system through its user friendly interface and access to an extensive database. Driver Detective saves the frustration and extensive time investment usually associated with updating drivers.

Drivers

Drivers

Egy hír az oldalról: If you want to see the scale of browser makers' ambition to remake not just the Web but computing itself, look no farther than a new 3D technology called WebGL. The WebGL vision is simple. You're running around in a video game universe, blasting radioactive aliens--but you got there by visiting a Web site, not by installing the game on your PC. This sort of computationally demanding chore contrasts sharply to with today's Web, whose top-notch programmers strain to reproduce bare-bones versions of the rich capabilities open to applications running natively on a computer.

Drivers - letöltések

Drivers - letöltések

A számítógép weboldal rövidtávú célja első osztályú információk szolgáltatása a számítástechnika, Internet és mobil technológia területein érdeklődők számára. A kezdőktől a profi rendszergazdáig folyamatos tudás bővítésre nyílik lehetőség az aktuális hírekben való tájékozódás mellett. A fiatal alkotó gárda és a kitűzött cél a garancia, hogy lapunk Magyarország vezető Internet alapú számítástechnikai portáljává váljon. Mindenkit szeretettel várunk oldalainkon akik az informatika napi használói , képezni szeretnék magukat vagy vásárolni szeretnének!

Dvd home

Dvd home

Üdvözöljük Önt a DVD-HOME honlapján: Magyarország On-line DVD Áruházában! Termékeink: DVD filmek, DVD rajzfilmek, zenei DVD-k, filmzenei CD-k, blu-ray-ek, akciók, újdonság DVD-k, hangoskönyvek, fantasy figurák nagy választékban.

Tuti menü