Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Letöltő központ, programok linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Icq - Laptop [3. oldal]
részletek »

Letöltő központ, programok képes leírás: Icq - Laptop [3. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: letoltokozpont.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 92 db
Icq tools

Icq tools

Az oldalon minden olyan dolog megtalálható, ami az Icq-val kapcsolatos. Ha az Icq programhoz szeretnél letölteni hasznos vagy haszontalan dolgokat, biztos lehetsz benne, hogy itt találsz neked való programokat, és skineket egyaránt. Nincs más hátra, nézz szét a weboldalon.

Ifox graymodern2

Ifox graymodern2

GrayModern2AF - version of the GrayModern2 theme for users with low vision (for Mozilla Firefox 2.). I made it with Ken Saunders aspecially for Access Firefox project. Access Firefox presents and showcases some the accessibility tools and features that are available for the free Firefox Web browser. The theme has large 48x48 blue and white icons and buttons, with large black text, and nice mouse over effects.

Info hír

Info hír

Cégünk fő profilja a teljes informatikai hálózat kiépítése az egyszerűtől a bonyolultig, valamint ezen rendszerek felügyelete, karbantartása. A hálózathoz szükséges géppark beszerzését is elvégezzük,(az általunk hozott gépek a minőséget képviselik). Nekünk nem célunk a gyors, de hanyag, ellenőrizetlen munka. Mi odafigyelünk arra, hogy Önnel konzultálva, szakmai tanácsokkal ellátva, megbízható, biztosan üzemelő gépparkkal lássuk el, valamint arra, hogy a hálózata is megfelelően működjön. Az Infohír Bt. elsősorban informatikai szolgáltatásával szeretne kedvezni Önnek, de ezen felül webhosting szolgáltatást is nyújt, domain és e-mail és az ezekkel kapcsolatos tevékenységek teljes körével, valamint webdizájn szolgáltatással.

Ingyen freeware játékok

Ingyen freeware játékok

Néhány játék az oldalról: Agilar Lexikon Szerencsekerék típusú játék DOS és Windows operációs rendszerekhez. Több mint 1000 feladvány különböző témakörökben. Ingyenesen letölthető a teljes változat! FishTales A flash játékok között is megtalálható ügyességi játék 3D-s, teljes változata. Freeware, ingyenesen letölthető. 7 MB

Ingyen játék

Ingyen játék

Warpfire - Ingyenes űrsrtatégia: A WarpFire egy ingyenesen és online játszható űrhajós akció játék. A galaxis elég nagynak és kietlennek tűnhet, de játékosok ezreivel már cseppet sem az. Itt több játékossal együtt járhatjuk a galaxist, ahol gyűjtögethetünk, megtámadhatunk ellenségeket, vagy csak egyszerűen szelhetjük a sötét űrt. Emellett lehetőségünk van az űrhajónk karbantartására is a hangárban, ahol pajzsokat, fegyvereket és egyéb dolgokat szerelhetünk fel rá, vagy vehetünk egy teljesen újat is, ha meguntuk a régit.

Ingyen játék letöltés

Ingyen játék letöltés

Ingyenes Játékok Gyerekeknek és Felnőtteknek Ezen az oldalon csak ingyenesen játszható játékokat találsz Összegyűjtöttük a legjobb flash játékokat minden kategóriából Garantált szórakozás fiatalnak és időseknek is egyaránt Itt nincs regisztráció és hírlevél csak a szórakozás Még letöltened sem kell, mert azonnal játszhatsz Vannak ingyen letölthető telepíthető játékok is Jó szórakozást és kikapcsolódást kívánunk mindenkinek!

Ingyen letölthető 3d-s képernyővédő

Ingyen letölthető 3d-s képernyővédő

Ma egy könnyed kis programot ajánlunk, egy 3D-s képernyővédőt, melynek segítségével történelem előtti időkben kóborolhatunk. Visszamenvén az időben kb. 200 millió évet, megpróbálhatjuk kideríteni a dinoszauruszok rejtélyét, felfedezhetjük ezt a veszélyes, de mégis csodálatos világot. Vajon sikerül-e felismerni az egyes fajokat? Holnap reggel kilenc óráig a teljes verzió ingyenesen letölthető, és máris gyakorolhatunk! ;)

Ingyen program

Ingyen program

Oldalunkat már jó ideje üzemeltetjük a blog weboldal ingyenes szolgáltatón, azonban mióta bevezették azt, hogy a bloggernek döntenie kell kirak-e reklámokat az oldalára vagy sem, úgy döntöttünk a magunk útjára lépünk és elköltözünk onnan. Ezen az oldalon továbbra is folytatjuk azt hagyományt, miszerint minden nap letölthetővé teszünk egy teljes verziós (tehát, egyébként fizetős) program ingyenes verzióját. Ám továbbra is érvényes az, hogy minden ilyen program pusztán egyetlen napig letölthető és telepíthető. Ha valaki kicsúszik a határidőből, azzal sajnos nem tudunk mit kezdeni. Itt ugyanis, nem warez programokat mutatunk be, ill. teszünk letölthetővé. Általában a programokat nem tároljuk a szerverünkön, csupán csak belinkeljük őket.

Ingyen tűzfal program

Ingyen tűzfal program

Letölthető az ingyenes vírusírtó és tűzfal program legújabb verziója. A Comodo egy kis memória igényű alkalmazás, mely hatékony védelmet nyújt a webes kártevőkkel szemben. A program alternatívát nyújt a fizetős alkalmazásokkal szemben. Ha szeretnénk számítógépünket biztonságban tudni, akkor bizony elengedhetetlen egy vírusírtó és tűzfal program használata.

Hirdetés
Ingyen webszerkesztő letöltés

Ingyen webszerkesztő letöltés

Szövegírás - webes tartalmak Szövegírás - Honlapok szöveges részeinek megfogalmazása, stilizálása. Honlap tartalmak átnézése, javítása. Reklámszövegek és hirdetési tartalmak, szlogenek megírása. Dalszövegek írása, javítása. weboldal fordítás a világ minden nyelvén Vállaljuk bármilyen témájú weboldal fordítását. Rendszeres megbízás esetén kedvezmények.

Ingyenes szoftverek

Ingyenes szoftverek

Network Inventory Advisor egy ügynök, ingyenes segédprogram, amely lehetőséget nyújt Önnek a gyors és megbízható számítógép hálózati leltár. Ez kiválóan végzi szkennelés a Windows, Mac OS X és Linux, valamint biztosítja az informatikai vezetők, gazdag funkcionalitással könnyű szoftverlicencek ellenőrzés. A hálózati leltár Advisor lehetséges, hogy csoportos leltározott szoftver cím a kiadó, verzió, más szoftver, stb is meg szoftverhasználat állapotát (engedélyezett, tiltott, must-have, stb), adjunk jegyzetek bármilyen játékszoftver (a emlékeztet, engedélyezési vagy egyéb célból), rendezése és szűrése őket több paramétert, és épít rugalmas jelentés. A legújabb verzió a hálózati leltár Advisor bevezeti az automatikus szoftver változások nyomon követése.

Ingyenesen letölthető tűzfal programok

Ingyenesen letölthető tűzfal programok

Az internetről érkező behatolások ma már mindennaposak. Míg régebben a külső támadás célja főleg a rombolás volt, ma már inkább az adatszerzés a behatolók célja. A hatékony vírus és kémprogram védelem ma már elengedhetetlen. Ebben segítenek nekünk a különféle antivírus és tűzfal programok. Azt gondolhatnánk, hogy a tűzfal programok annál jobbak minél drágábbak. Egy nem rég közzé tett összehasonlító vizsgálat szerint ez tévhit. Az ingyenes tűzfalak között is számtalan könnyen kezelhető, hatékony és megbízható található.

Iphone és ipod készülékhez

Iphone és ipod készülékhez

Az új alkalmazás lehetővé teszi, hogy a felhasználók vezeték nélküli kapcsolaton keresztül nyomtathassák ki kedvenc képeiket az iPodjuk vagy az iPhonejuk, és egy kompatibilis Canon PiXMA nyomtató segítségével. A szoftver segítségével akár 21 x 28 cm méretben is nyomtathatunk kedvenc hordozható készülékeinkről. Egyszerre maximum 20 nyomat készülhet, és hatféle papírtípus közül válogathatunk. Az Easy-Photo Print ingyenesen letölthető az AppStoreból.

Játék mozgó szívnak képernyővédő

Játék mozgó szívnak képernyővédő

Megnézi ezt a mozgó játékot a szívek fordulnak és fordulnak. Egy fekete háttéren egy mozgó játék nem áll meg hogy sok piros szívet mozgasson. Egy gyerekeknek való mobiltelefon animált és szabad képernyővédője. Szívek a számítógépedben levő mozgásban. Tűnj ennek a játéknak az állandó mozgásának és az állandó ritmusának.

Jómagam bt programjai

Jómagam bt programjai

A bel, és kültagon kívül nincs alkalmazottunk, helyette szükség szerint megbízásokkal oldjuk meg a feladatokat. Szoros kapcsolatban vagyunk több céggel, így honlapkészítést, tárhely biztosítást, tehát komplex szolgáltatásokat tudunk nyújtani. 2008.04.22.-én alapítottuk JMGM Magyarország Informatika Kft cégünket, mely elsősorban nagyobb, hálózatos, illetve pénztárgépes programok fejlesztésével foglalkozik. A cég központja Nógrád megyében van, míg a fejlesztés Budapesten történik.

Képernyővédők, háttérképek

Képernyővédők, háttérképek

Magyarországon naponta 3,5 millió* ember kapcsolódik a világhálóra, hogy informálódjon, szórakozzon vagy ügyet intézzen. 3,5 millió ember, akik mind az Ön és cége potenciális célcsoportjába tartoznak. A hazai netezők több mint 98%-át** elérő portfóliónkkal, targetálható és költséghatékony megoldásainkkal valamint egyedi offline termékeinkkel velünk biztosan célba jut üzenete. Kattanjon ránk! Origo Adhouse - ad.2.0

Laptop driverek

Laptop driverek

Szeretettel köszöntelek a Notebook Klub közösségi oldalán! Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb. Ide jöhetnek, ha vannak tippek, hogy milyen típushoz honnan lehet letölteni ezt-azt.

Tuti menü