Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Letöltő központ, programok linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Opera - The [5. oldal]
részletek »

Letöltő központ, programok képes leírás: Opera - The [5. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: letoltokozpont.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 92 db
Opera 10.10

Opera 10.10

Az Opera Software nevű norvég szoftvercég a trenddel szembemenve azt mondja: ne mások szervereire töltsük fel az adatainkat, hanem csináljunk magunk webszervert. Öt hónappal a bejelentése [1] után elkészült az Opera Unite [2], amivel a felhasználó privát webszerverré vagy inkább közösségi hálózati csomópontokká alakíthatja a számítógépét. Ez a szolgáltatás belekerült a norvég szoftvercég böngészőjének legújabb, 10.10-es kiadásába, amely hétfőn jelent meg.

Opera usb 10.10

Opera usb 10.10

Olyan Opera, amit nem kell installni, azaz egy USB-s pendrive-ról is használható. Mindent tud, amit a telepítős társa is. Felhasználói hozzászólás: Na ez lesz majd a jővő alkalmazásainak legnagyobb kihívása, azon túl hogy mennyire tudják a majd masszívan párhuzamos végrehajtást kisajtoni a hardwareből. Az lesz a gond hogy minden hw-nek, egyedi programozása lesz, és ha azt a sw nem fogja támogatni, akkor mit sem ér majd a hw-ben rejlő lehetőség. Proci fronton ott lesz majd az AMD SSE5 SIMD kiegészítése, Intel oldalon meg az AVX, amik egymással kompatibilisek így a kódot mindkét SIMD kiterjesztésre el kellene készíteni

Panda Antivirus - Tűzfal és vírusirtó egyben

Panda Antivirus - Tűzfal és vírusirtó egyben

Panda Security megoldások a panda-online.hu oldalon. Panda szoftverek teljes választéka, ingyenes Panda vírusirtó letöltés. Ingyenes megoldás: Panda Cloud Antivirus. Otthoni megoldások: Antivirus Pro 2010, Internet Security 2010, Global Protection 2010. Vállalati megoldások: Security for Business, Security for Business with Exchange, Security for Enterprise, Gatedefender.

Panda usb vaccine v1.0.1.4b

Panda usb vaccine v1.0.1.4b

Az ingyenes védelmi szoftver az USB-s eszközök csatlakoztatásakor ellenőrzi, illetve megakadályozza, az Autorun.inf fájl által megadott szoftver azonnali elindulást. A védelem azon az elven alapul, hogy több vírus ezt a fájlt írja át úgy, hogy az eszköz csatlakozásánál a fertőző szoftver azonnal működésbe lépjen.

Pitch dark

Pitch dark

One of the few dark-colored themes and also minimalistic in nature. Designed with visibility in mind. It also uses smaller toolbars and icons to maximize screen real estate. Rooted from the outdated Phoenity Dark themes from Lim Chee Aun and Tom Wilson. Please visit the homepage to see how the project is coming along. For those of you who wanted to donate, there is a paypal link on the webpage. If you have questions, comments, or suggestions...please contact or comment at my website.

Premier USB Modem

Premier USB Modem

Most, hogy már LAN / WAN hálózaton is elérhetjük a Premier központokat megjelent végre az az USB Modem amit már nagyon sokan vártak. Ezzel reméljük megszűnnek azok a kínos helyzetek amikor fel-/letöltés közben eldobja magát a modem (nem érzékeli a vivőt) és megszűnik a kommunikáció. A TEXECOM kifejezetten a Premier központokhoz gyártja ezt a csodát. Az igazi próbára még néhány napot várnunk kell, ugyanis a WINTEX 5.3-as verziója fogja támogatni (várhatóan júliusban).

Prim letöltés

Prim letöltés

Németország egyik piacvezető kiadójának szakértői segítségével tiszta, érthető, áttekinthető formába öntjük a számítógépes szaktudást. A népszerű kapcsos könyvről és annak előfizetési lehetőségeiről tájékozódjon a az oldalon. Minden hierarchikus online információszolgáltatásban jól alkalmazható CMS szoftver, amely abban különbözik a programozó cégek kínálatában szereplő hasonló funkciójú rendszerektől, hogy ezt nem programozók, hanem hírszerkesztők definiálták, és a sokéves használat során az ő igényrendszerük épült be a tartalommenedzselésbe. Segítségével a tartalom egyszerűen, webes felületen keresztül tartható karban, oly módon, hogy egy időben sok helyről, egymástól függetlenül, alapszintű számítástechnikai tudással (pl. Word-ismeret) rendelkező szakemberek tölthetik fel a portál mögötti adatbázist, és a bevitt információ különböző szinteken jeleníthető meg.

Sharp másolók

Sharp másolók

Sharp színes másolót a legjobb áron a főforgalmazótól! Kiváló szakszerviz háttér! Ingyenes szaktanácsadás! Kérje ajánlatunkat! Váratlan kiadások helyett olcsón, szerződéssel Üzemeltesse készülékét! Időt, pénzt spórolhat meg velünk másolója, nyomtatója kiválasztásakor! Kitűnő teljesítményű gépeinket a kis otthonitól a professzionális nagy céges felhasználókig figyelmébe ajánljuk! Élvezze Sharp technológia rendkívüli tulajdonságát, mely mindig a legmegfelelőbb megoldás!

Skinek

Skinek

Isten hozott az ingyenesen letölthető eredeti Winamp skinek művészi munkaweboldalán. Nekünk több ezer ingyenesen letölthető hátterünk van hírességekről, vannak még iphone hátterek, Windows Media Player skinek és még több dolog ezeken kívűl. Több száz ingyenes myspace skin, avatár, képernyővédő, számítógépháttér és egyedi művészi munkák vannak az oldalon.

Hirdetés
Skins for windows media player

Skins for windows media player

With skins, you can easily customize the look of Windows Media Player to match your mood. Skins are quick and easy to download, and they automatically install directly in your Player. It's easy to switch back and forth between skins by clicking Skin Chooser in the View menu of Windows Media Player 10 or later (click the Skin Chooser tab in Windows Media Player 9 Series or earlier).

Skype

Skype

A Skype-pal ingyenesen telefonálhat az interneten keresztül. Regisztráljon még ma a weboldalukon! Töltse le ingyenesen, és legyen a Skype mindennapi életének része. A Skype elérhető számítógépen, mobilon és TV-n. Egyszerű letöltés és telepítés. A teendők egyszerűek: csak regisztrálja magát, majd letölti és telepíti az alkalmazást.

Sporoljon - Az ár összehasonlító plugin

Sporoljon - Az ár összehasonlító plugin

Spóroljon , az ár összehasonlító plugin amit fél perc alatt, 3 kattintással használhatsz. Nem pár száz bolt, mint az Olcsóbbat-n és társain, hanem több százezer Több mint 250 millió termékkel! A plugin három böngészőre elérhető : Google Chrome, Internet Explorer 8 felett, valamint Mozilla Firefox-ra. A plugin kizárólag a google-el működik. Töltsd le most , amíg ingyenes!

Szoftver box

Szoftver box

Ha önnek nincs széles sávú Internet hozzáférése, vagy egyszerűen nem ér rá a programokat letölteni és rendszerezni, cd-re felírni. A honlapunkról letölthető ingyenes szoftverek válogatását megrendelheti cd-n is a webáruházunkban! A cd tartalmaz további programokat is, melyeket a honlapon nem talál meg.

Techline

Techline

A különböző hordozható USB-s tárolóeszközök népszerűsége és azok tárolási kapacitása oly mértékben növekszik, hogy hamarosan a szoftvereket már nem is a belső merevlemezre, hanem az USB kulcsunkra telepítjük, hogy bárhova is megyünk, mindig kéznél legyenek.

Teszt programok

Teszt programok

A portálon megjelent információkat bárminemű garancia vállalása nélkül jelentetjük meg. Semmilyen körülmények között nem vállalunk felelősséget a portálhoz történt hozzáférésből, a portál használatából vagy bármilyen más, a portállal összefüggő cselekményből eredő bármilyen jellegű közvetlen vagy közvetett kárért.

The bat

The bat

Elérhető tőlünk is most már a v4.1.11 alapos tesztelésünk után. Ha 2007. dec. 1 után regisztrálta a programot, akkor ingyenes a frissítés Önnek. Csak akkor javasoljuk a v4.1 letöltését és telepítését, ha érvényes a licensze erre a verzióra, illetve ha most telepíti először a programot tesztelésre. Ennek oka, hogy ez a verzió új levéladatbázis- és biztonsági mentés formátummal rendelkezik.

The pc man website

The pc man website

rouge FREE Windows Media Player Skin Download get the skin here and use our simple instructions to install it. rouge windows media player skin is for download. No sign ups or registration is needed to download rouge free windows media player skin. Our windows media player skins archive has free skins themes to download, all are freeware and can be used on any computer as much as you like. Feel free to download rouge free windows media player skin and as many other wfree windows media player skins as you like. This rouge free. windows media player skin is another free service from The PCman Website.

Tuti menü