Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Levelező programok képes leírás - Letöltő központ, programok.tlap.hu
részletek »

Levelező programok - Letöltő központ, programok.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: letoltokozpont.tlap.hu » Levelező programok
Keresés
Találatok száma - 4 db
Avg email server

Avg email server

Ez a víruskereső, vírusirtó és SPAM ( levélszemét ) szűrő termékünk kifejezetten a szerver oldali védelmi feladatokhoz lett tervezve. A levelező szerverek mellett ellátja a szervernek, mint fájlszervernek a védelmét is, így azon ügyfelek, akik egyetlen szerverrel oldják meg fájlkiszolgálási és levelezési feladataikat egyetlen AVG termékkel oldhatják meg szerverük védelmét is.

Mozilla messaging

Mozilla messaging

A levelei, személyre szabva. Személyre szabhatja a Thunderbird levelezőprogramot, hogy úgy kezelhesse leveleit, ahogyan szeretné. Segítségre van szüksége? A támogató weboldalon számtalan kérdésre kaphat választ, a fórumon pedig segítenek, ha valamiben elakadna.

The bat

The bat

Elérhető tőlünk is most már a v4.1.11 alapos tesztelésünk után. Ha 2007. dec. 1 után regisztrálta a programot, akkor ingyenes a frissítés Önnek. Csak akkor javasoljuk a v4.1 letöltését és telepítését, ha érvényes a licensze erre a verzióra, illetve ha most telepíti először a programot tesztelésre. Ennek oka, hogy ez a verzió új levéladatbázis- és biztonsági mentés formátummal rendelkezik.

Thunderbird

Thunderbird

A Súgó menü alatt található Áttérési segéd a Thunderbird beállításában nyújt hasznos segítséget. Ha a régi Thunderbird 2 eszköztárat szeretné használni, akkor ez gyorsan beállítható az Áttérési segédben. Ugyanakkor telepíthet kiegészítőket, amelyek új funkciókat biztosítanak, például kisebb méretűre állítják a levelek fejlécét.

Tuti menü