Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Nyomtató programok képes leírás - Letöltő központ, programok.tlap.hu
részletek »

Nyomtató programok - Letöltő központ, programok.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: letoltokozpont.tlap.hu » Nyomtató programok
Keresés
Találatok száma - 6 db
Csekk kitöltő és nyomtató program

Csekk kitöltő és nyomtató program

A program segítségével lehetőség van nagy mennyiségű előre felvett postai csekket kinyomtatni. Előre lehet rögzíteni a partnerek adatait, majd a partnereket csoportokba lehet rendezni. Lehetőség van az egyének, vagy csoportok nyomtatására is. A program makrózási lehetőséget is biztosít a rugalmasabb nyomtatvány készítéshez. Lehetőség van egyedi nyomtatási sablonok elkészítésére is a programhoz mellékelt szerkesztő felületen keresztül (ez a funkció csak bizonyos licence típusoknál érhető csak el). A program tintasugaras-, lézer, és sornyomtatón is ki lett tesztelve.

Hp szoftverek

Hp szoftverek

Szeretné barátaival és családtagjaival is megosztani fotóit, vagy szívesen feldobná néhány unalmasra sikeredett képet? Egyszerű, ám hatékony alkalmazásainkkal segítünk elvégezni a feladatot! A HP a világ legnagyobb technológiai vállalkozásaként - a nyomtatástól a személyi számítástechnikán, szoftvereken és szolgáltatásokon át az informatikai infrastruktúrákig ívelő termékpalettája révén - megkönnyíti a technológiák alkalmazását a vásárlók és a vállalkozások számára.

Iphone és ipod készülékhez

Iphone és ipod készülékhez

Az új alkalmazás lehetővé teszi, hogy a felhasználók vezeték nélküli kapcsolaton keresztül nyomtathassák ki kedvenc képeiket az iPodjuk vagy az iPhonejuk, és egy kompatibilis Canon PiXMA nyomtató segítségével. A szoftver segítségével akár 21 x 28 cm méretben is nyomtathatunk kedvenc hordozható készülékeinkről. Egyszerre maximum 20 nyomat készülhet, és hatféle papírtípus közül válogathatunk. Az Easy-Photo Print ingyenesen letölthető az AppStoreból.

Jómagam bt programjai

Jómagam bt programjai

A bel, és kültagon kívül nincs alkalmazottunk, helyette szükség szerint megbízásokkal oldjuk meg a feladatokat. Szoros kapcsolatban vagyunk több céggel, így honlapkészítést, tárhely biztosítást, tehát komplex szolgáltatásokat tudunk nyújtani. 2008.04.22.-én alapítottuk JMGM Magyarország Informatika Kft cégünket, mely elsősorban nagyobb, hálózatos, illetve pénztárgépes programok fejlesztésével foglalkozik. A cég központja Nógrád megyében van, míg a fejlesztés Budapesten történik.

Sharp másolók

Sharp másolók

Sharp színes másolót a legjobb áron a főforgalmazótól! Kiváló szakszerviz háttér! Ingyenes szaktanácsadás! Kérje ajánlatunkat! Váratlan kiadások helyett olcsón, szerződéssel Üzemeltesse készülékét! Időt, pénzt spórolhat meg velünk másolója, nyomtatója kiválasztásakor! Kitűnő teljesítményű gépeinket a kis otthonitól a professzionális nagy céges felhasználókig figyelmébe ajánljuk! Élvezze Sharp technológia rendkívüli tulajdonságát, mely mindig a legmegfelelőbb megoldás!

Usite

Usite

Az Usite rengeteg hasznos program letöltést biztosítja az érdeklődők számára. Annyi program közül lehet választani, hogy én elvesztem a kategóriák között. Nem találtam az oldalukról leírást vagy tájékoztatót, így ezzel nem tudok szolgálni. Az oldalon egyből a híreket találhatjuk, ott kell kiválasztanunk azt a kategóriát, amelyikben böngészni szeretnénk.

Tuti menü