Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Scanner programok képes leírás - Letöltő központ, programok.tlap.hu
részletek »

Scanner programok - Letöltő központ, programok.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: letoltokozpont.tlap.hu » Scanner programok
Keresés
Találatok száma - 4 db
Digit driver

Digit driver

A Digit Számítástechnikai és Kereskedelmi Betéti Társaság jogelődjét a Digit PJT-t 1981. augusztus 28-án alapították magyar magánszemélyek. A cég, amely kezdetben elsősorban szoftverfejlesztéssel foglalkozott, már több mint húsz éve a széles formátumú számítógép-perifériák és kiegészítőik specialistája. Magyar vállalkozás, amely piacvezető nemzetközi cégek világszínvonalú termékeivel szolgálja ki ügyfeleit itthon és a környező országokban, legyenek azok végfelhasználók vagy viszonteladók.

EasyScan

EasyScan

EasyScan uses Twain standard interface capabilities to allow you to scan images. It helps standardize the use of scanners with different interfaces and above all offers a powerful interface with multiple possibilities.

Guriga klub

Guriga klub

Alapvető tudnivalók: A következő típusú programok mindenképp szükségesek lehetnek az egyszerűbb számítógépes munkák elvégzéséhez (szövegek és táblázatok használata, Internet-böngészés, levelezés). csillaggal jelölöm azokat, amelyek az Interneten végzett munka esetén kellenek. 'A' betűvel jelölöm azt a programtípust, amelyből ingyenesen letölthetőt csak angol nyelvűt találtam és használok. Azért az angolul nem tudóknak is érdemes próbálkozni velük.

Info hír

Info hír

Cégünk fő profilja a teljes informatikai hálózat kiépítése az egyszerűtől a bonyolultig, valamint ezen rendszerek felügyelete, karbantartása. A hálózathoz szükséges géppark beszerzését is elvégezzük,(az általunk hozott gépek a minőséget képviselik). Nekünk nem célunk a gyors, de hanyag, ellenőrizetlen munka. Mi odafigyelünk arra, hogy Önnel konzultálva, szakmai tanácsokkal ellátva, megbízható, biztosan üzemelő gépparkkal lássuk el, valamint arra, hogy a hálózata is megfelelően működjön. Az Infohír Bt. elsősorban informatikai szolgáltatásával szeretne kedvezni Önnek, de ezen felül webhosting szolgáltatást is nyújt, domain és e-mail és az ezekkel kapcsolatos tevékenységek teljes körével, valamint webdizájn szolgáltatással.

Tuti menü