Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Webszerkesztők képes leírás - Letöltő központ, programok.tlap.hu
részletek »

Webszerkesztők - Letöltő központ, programok.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: letoltokozpont.tlap.hu » Webszerkesztők
Keresés
Találatok száma - 4 db
Ingyen webszerkesztő letöltés

Ingyen webszerkesztő letöltés

Szövegírás - webes tartalmak Szövegírás - Honlapok szöveges részeinek megfogalmazása, stilizálása. Honlap tartalmak átnézése, javítása. Reklámszövegek és hirdetési tartalmak, szlogenek megírása. Dalszövegek írása, javítása. weboldal fordítás a világ minden nyelvén Vállaljuk bármilyen témájú weboldal fordítását. Rendszeres megbízás esetén kedvezmények.

Melyik a legjobb webszerkesztő

Melyik a legjobb webszerkesztő

A honlapkészítés fortélyaival most ismerkedők leggyakoribb kérdése: Melyik a legjobb webszerkesztő program? A válasz szerintem közel sem olyan egyértelmű, mint sokan gondolják, bár pl. ha egy fórumban teszi fel vki a kérdést, a legtöbben rávágják hogy X vagy Y az istenkirály. :) Az alábbi rövid leírásban igyekszem bemutatni a manapság szóba jöhető programokat, hol találod meg őket, mit érdemes tudni róluk, de mindvégig tartsd szem előtt, hogy a cikk erőteljesen szubjektív (mindössze van vmi véleményem a kipróbált programokról).

Notepad ++

Notepad ++

A Notepad++ egy ingyenes forráskód-szerkesztő (és a hagyományos Jegyzettömb leváltására hivatott program), amely számos programozási nyelvet támogat. A Notepad++ egy szöveg- és forráskódszerkesztő Microsoft Windows platformra. Akár Linux vagy Mac OS X alatt is futtatható, a Wine segítségével.

Nvu webszerkesztő

Nvu webszerkesztő

Sokan szeretnének saját weblapot készíteni, azonban a hozzá szükséges ingyenes magyar nyelvű programoknak és azok kezelési ismereteinek hiányában ez a feladat eddig megoldhatatlannak látszott. Ezen szeretnék segíteni a webszerkesztő programokkal most ismerkedőknek, ezzel az oktató videókat (tutorialokat) is tartalmazó weblappal.

Tuti menü