Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Winamp skinek képes leírás - Letöltő központ, programok.tlap.hu
részletek »

Winamp skinek - Letöltő központ, programok.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: letoltokozpont.tlap.hu » Winamp skinek
Keresés
Találatok száma - 4 db
Anime és manga skinek

Anime és manga skinek

Az oldal egy kis időre szünetel! Hamarosan új külsővel és sok új animével bővül az oldal, és még annál is több infóval! Addig is szavazzatok, hogy milyen legyen az oldal! Az oldal lehet, hogy új külsővel bővül, de nem ezen a portálon. Egy új oldalt tervez a szerkesztő, aminek a webcíme megtalálható a főoldalon. A skinek kizárólag anime és manga skinek, az ezért rajongóknak.

Minden ami winamp

Minden ami winamp

Az oldalon rengeteg információ és letöltés található a winamp-pal kalcsolatban. A szerkesztő a következő bejegyzést hagyta az oldalon: Helló mindenki! Az oldal már jó régen volt frissítve gondolom ezt ti is láttátok. Akarok egy teljesen új oldalt készíteni amin majd sokkal több dolgot lesz megtalálható. Várjatok türelemmel. Köszi, SJM.

Nfs carbon skin letöltés

Nfs carbon skin letöltés

Egy Need for Speed: Carbon skin az ingyenes médialejátszóhoz, a Winamp-hoz! A fájl letöltéséhez kattints az oldalon a fenti ikonra, vagy ikonok egyikére! Előfordulhat, hogy a szerver gombjára kattintva némi időbe telik, míg bejön a letöltőablak! Kis türelem, és el fog indulni! Az oldalon Need For Speed-del kapcsolatos letöltések, információk találhatóak.

Winamp letöltések

Winamp letöltések

A népszerű Winamp legújabb teljesen ingyenes letölthető változata. A Windows Media Player egyik legnagyobb konkurenciája a Winamp könnyen boldogul az összes járatos zenei és filmes fájlokkal, kinézetét hangulatod és ízlésed szerint változtathatod, különböző kiegészítésekkel tuningolhatod és természetesen magyar nyelvű kezelőfelülettel is elláthatod. Az új kiadású Winamp lehetőséget ad internetes TV és rádióadások becserkészésére és CD írásra is.

Tuti menü